LG G5








Bir haftadır aşk yaşıyorum ? Kim ile mi?  Tabiki LG G5 ile:) İşte aşkımla yaşadığım deneyimler;

LG G5’i elime ilk aldığımda hafifliğinin yanı sıra beni en çok etkileyen unsurlardan biri kesinlikle kolay çıkartılabilir pil özelliğinin olması oldu. Power bank ve kablo  taşıma krizine karşı yedek piliniz ile şarjım bitti kabusum sona erdi. İşim dolayısı ile günde 2 kez telefonumu şarj etmek zorunda kalıyorum. Çok fazla fotoğraf çekiyor, edit yapıyor, maillere cevap veriyor ve sosyal medya hesaplarımda geziniyorum.Tabii ki buna şarj dayanmaz=) Zaten bütün blogger arkadaşlarımın en büyük derdi bu. En sevdiğim noktası bu nedenle pil kısmı oldu. Onun dışında tarih,saat, gün ve hava durumu gibi özelliklerin ana sayfada yer alması oldu. Açıkçası durmadan hava durumu app bakmaktan sıkılmış durumdayım. Veee gelelim en can alıcı noktaya=) auto shot=) bu özellik benim gibi bir selfie canavarı için tasarlanmış olsa gerek, ilk 
selfie çektiğimde gözlerime inanamadım, kusursuzdu. Edit yapmaya asla gerek yok!
Ve zoom modunda çözünürlük kalitesi profesyonel fotoğraf makinesi ile aynı.

Yaz ayları yaklaştığına göre en büyük sıkıntılardan biri de özellikle sahilde telefon ekranını görememek:/ İşte LG G5 bunu da düşünmüş ve güneşli havalar için daylight mode ile otomatik parlaklık ayarının çok daha ötesine geçerek dış mekanlarda ekranın daha iyi görünmesini sağlamış.


Benim LG G5 deneyimlerim böyle. Ne kadar anlatabildim bilemem ama yaşayarak görmek gerektiğini söyleyebilirm. Ve son olarak “Hayat Güzel Sen Eğleniyorsan!”

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us