#güzelliğimannemden





Cumartesi günü Tepe Nautilus Avm'de Dove'un Anneler Günü için hazırladığı etkinlik alanına gittim. Bu alanda harika bir ekip var ve bu ekip  bugün ve yarın gelen her anne-kız için keyifli bir program sunuyor. İlk olarak çayınız, kahveniz eşliğinde uzman saç analistleri tarafından saçınızın analizi yapılıyor ve doğru ürünleri kullanmayı talimatlarıyla öğreniyorsunuz. Örneğin çok sıcak su ile saç yıkamanın ne kadar saça zarar verdiği ve saç kremlerinin kapatma yöntemiyle uygulanması gerektiği gibi.

Saç analizinden sonra saçınız yıkanıp bakım yapılıyor ve dilediğiniz gibi şekillendiriliyor. Sonrasında ise alanda kurulmuş profesyonel fotoğraf stüdyosunda anne-kız fotoğraflarınız çekiliyor ve beğendiğiniz fotoğraf sizlere o günün anısı olarak hediye ediliyor. Ayrıca fotoğrafları çekilen anne-kızlar Dove'un gazete ilanında yer alma şansı da yakalıyor. Nasıl güzel bir gün ve güzel bir hatıra. Hem anne olarak hem kız olarak katılmak ayrıca keyifliydi. 

Saç analizimde saçlarımın uçlarının maşa ve fönden kuruduğunu öğrendim. Ve mis kokulu Dove'un saç kırıklarını onaran ürününü deneyimledim. Saç kestirmekten hiç hoşlanmadığımı yakın çevrem çok iyi bilir. İşte benim için yılın icadı bu ürün diyebilirim.

Siz de benim gibi saç kırıklarınızdan şikayetçiyseniz bugün ve yarın boyunca saç analizi ve bakımı yapılmaya devam edecek olan Dove alanına gitmenizi tavsiye ederim.  Siz de #güzelliğimannemden etiketi ile fotoğrafınızı paylaşıp Dove’un Anneler Günü ilanında yer alma şansı yakalayabilirsiniz. 

 Bol şans!
Playsuit / Tulum : ZARA

CONVERSATION

1 yorum:

Instagram

Follow Us