Start the Day




Balon etekler, floral desenler,miniler ve elbiselerle içeriği bol olan blogumda bugün size çalışan Duygu'nun=) stilini sunuyorum.Bu mevsimde işe gitmek siz takipçilerim için çok zorken birde informal olmak can sıkıcı  olmalı.
Ben de bugün sizlere uyum sağlamak için eski günlerimi anarak sanki bankaya gidiyormuşcasına giyindim ve pc başına geçtim.
Fakat makyaj yapmaya üşendim=)

Her zaman postlarımı yaptıktan sonra ki anları sizlerle paylaşıyorum şimdi  de çalışma masamda ( daha doğrusu kendisi moda tasarım kursunda iken çizim masamdı) maillerimi kontrol ediyorum ve leopar desenli kahve fincanım ile 'yeni alıştığım' sade kahvemi yudumluyorum..
Banka da çalışırken daha çok pantolon takımları giymeyi tercih ederdim ve çok severdim .Özelikle yaz aylarında bol geniş salaş ama şık pantolonlar çalışan bayanların vazgeçilmezi olmalı.Bu tarz pantolonlar konusunda Twist çok başarılı.Üzerine giyeceğiniz tiril tiril bir gömlek ve bir kolye ile oldu bitti.
Post hazırlarken moduma göre , masamda, , yatağımda, mutfağımda , terasımda görseniz halimi ben ve pc'im evin heryerinde geziyoruz.
Bundan sonra arada evimin post hazırladığım köşelerini sizlerle paylaşacağım=)
Gününüz mutlu, 'duygu'lu' ve moda dolu olsun.

Shirt / Gömlek : H&M
Pants / Pantolon : TWİST
Necklace / Kolye : ZARA

CONVERSATION

8 yorum:

  1. makyajsız halinde çok güzel canım

    ReplyDelete
  2. sen makyaj yapmasanda gayet guzelsın :) harıka tatlım :)))


    begumyagci.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Makyajsızda çok güzelsin :)

    ReplyDelete
  4. Duygu'cum bence sen masa başı çalışmalara, informal şeylere falan aman diyim! özenme. Ben çok sıkıldım da resmi ve ciddi herşeyden...Özgürlük gitti bi kere. Seni ben hep havuz başı, alışveriş yaparken fotolarından görmek istiyorum
    (bu yazı da + resim de güzel olmuş o ayrı)

    ReplyDelete
  5. wow! the colours are great! and the necklace is so pretty....

    ReplyDelete
  6. makyajsız çook çok daha durusun :)

    ReplyDelete
  7. çok güzel olmuşsun pantolon gerçekten çok rahat görünüyor:)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us