Denim Dress




Cihangirde keyif yapmak en sevdiğim aktivitelerden biri. Antika dükkanları, mistik cafeleri, minik butikleri ile çok keyifli bir semt. 
Oraya giderken gitmeniz gerek kıyafet kesinlikle rahat olmalı. Günün kombini LC Waikiki'den  denim dizaltı ebise, siyah kemer ve trenchcoat oldu!
Günlük kullanım için en kolay parçalardan biri de denim  elbiselerdir.Denim kumaşlar hayatımızın olmazla olmazlarından. Özellikle son zamanlarda denim-denim konsepti çok trend. Denim üzeri denim kombin yapmak! Pantolonlardan sonra en sevdiğim denim parçalar elbiseler.

LC Waikiki de yırtık, desenli, yamalı ,arma ile süslenmiş, püsküllü, kesik paçalı, birçok model bulabilirsiniz. 

 Denim elbiseleri son dönemde yaz kış çok fazla görmeye başladık.Zamansız, yani modası asla geçmeyecek parçalar oldu! LC Waikikide sezon  trenleri yanısıra , zamansız parçaları da bulmak mümkün.
Mevsimine ve renk tonuna göre farklı şekillerde giyilerek günü kurtarabilir.

Kış aylarında  giyilen montun rengiyle uyumlu farklı renklerde opak çoraplar denim  elbiselere çok yakışmaktadır. Diz üstünde kalan ve aşırı mini olmamakla birlikte geniş kot elbiseleri bu çoraplarla ve uzun çizmelerle giyebiliriz. Çok uzun çizmelerle opak çorap yerine ince ten rengi çoraplar da giyilebilir.Dilerseniz deri ceket ve biker botlarla ile rock-chic bir hava yaratabilirsiniz. Bir diğer fikir ile bu elbiseyi ceket gibi kullanmak olabilir.İçine giyeceğimiz şort ve tişört üzeri ceket tarzında giyerken salaş cool bir kombin yapabilirsiniz.
Ben denim elbisemi  kısa kovboy çizmelerle ve önü yırtmaçlı şekilde kullandım..Beline taktığım kemer ile denim elbiseyi şık bir hale getirdim. Asla modası geçmeyecek bu elbiseyi mevsimine göre sneakerslar ve sandaletler ile de kombinleyebilirsiniz.!

Dress & Trenchcoat & Belt / Elbise & Trenchcoat & Kemer : LC WAIKIKI
Shoes / Ayakkabı : İNCİ DERİ
Bag / Çanta : VALENTINO

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us