Nişantaşı


Günlerden Nişantaşı ; evimden koşarak gittiğim ilk yer.Hm peki bu kadar seviyorsun neden oturmuyorsun diye soracaksınız! Hem şu anki evim ile eşimin işi 10dk mesafede,hemde evimiz site, havuzlu ve dublex,oyun,araba park alanları da var yani ebn hariç=) herkes için harika. Nişantaşın'da asansörlü  ,bahçeli,parklı ve havuzlu ev bulmak çok zor .Bu nedenle Okanın biraz daha büyümesini bekliyorum.Gelelim Nişantşına geldğimde ne yaparım.JUistanbul,D Fashion Branding,Gizia Gate,Tuba Ergin,Gülafer Ataş gibi hem arkadaşım olan hem sevdiğim insanlarla yeni çekimler için projeler için konuşurum.Bir marka ile görüşmemi yaparkenBig Chefs'de  kahve içerim ve vime dönerim.

Öğle yemeğim genelde House Caf-e Atiye sokakta olan- bahçesinde olur.Sonra çekim için tüm ürünler toplanır,elimde 1 düzine kıyafet ile evime dönerim.1 saat trafik mi ,evet bu çileyi çekiyorum.
Bu arada ehliyetimi kaybettiğim için artık uber. candır diyorum.

Velhasıl gelelim,sadede bu güzel elbiseyi beğendiniz mi?Markası must have.Trazı feminen ve spor.Gündüzden geceye,bir koleksiyon.Şu an sadece siyah -beyaz çalışıyorlar.Talebe göre renk seçenekleri de var. Nişantşın da Teşvikiye caddesinden Gülafer ataş adlı butik de satıştalar.Butik dediğime bakmayın gidin kahvenizi,çayınızı için,prova da beklerken arka bahçenin güzzelliğine bakarak sedirde oturun.İstersniz.kuaför salonu odasından süslenin. Ayy yok ben biraz koltukta tv izleyeyim mi dersiniz.Kısacası eviniz gibi ..şimdi benim 2. evim oldu.Bu sempde hala böyle doğal insanlar olduğu için çok şanslıyız. 
Dress / Elbise : MUST HAVE TR
Shoes & Belt & Bag / Ayakkabı & Kemer & Çanta :
LOUIS VUITTON

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us