Yeni kozmetiklerim ve bitanecik ışıklı aynam=)

Her kadın gibi bende kozmetik almaya bayılıyorum.İşte yeni ürünlerim=)Rimelde özel günlerde Lancome Hypnose Drama rimel kullanıyorum ,fakat Maybelline marka bu rimeli çok merak ettim ve aldım =) Kirpiklerini ayrık ayrık ve upuzunnnn! olmasını isteyenler için harika. Fiyatı da çok uygun. Günlük kullanmak için ideal. Ben markete bile  rimel sürmeden gitmiyorum da=)

aynalı makyaj çantam mango






Mac bronz allık ,doğal bir bronzluk isteyenler için ideal.En sevdiğim özelliği ise  her renk ruj ile kullanabilinmesi.
Saks mavisi bu sene çok moda. Favori oje markam Sally Hansen 'ın bu mavisi çok  çarpıcı ve sadece 1 dk'da kuruyor!
 Bir çok markanın göz altı kremini kullandım. Ama Olay kadar içimi rahatlatan olmadı.Gündüz nemlendiricisi de Spf 15, yani 15 faktör güneş korumalı olduğu için  yaz, kış çok rahat kullanabilirsiniz.
Chanel marka göz kalemi, muhteşem. Bir Mac, bir Chanel; göz kaleminde ,gözü çok akanlar için ideal.Ve carbon black sevenler için yani benim gibi vazgeçilmez.İsterseniz eyeliner olarak'ta kullanabiliyorsunuz.
Şiddetle tavsiye ediyorum=)



Bu yaşıma kadar hiç dudak kalemi kullanmadım ve meraktan aldığım bu MaxFactor marka dudak kalemi ,ince dudaklılar için ideal .Dudaklarınızdaki dolgunluğa inanamıcaksınız.
Canım ışıklı aynammm =)ayy iyi ki almışım watsons 'dan aldığım bu ayna makyaj ve kaş alma vs şeyler için ideal.Çünkü bazen odanın ışığı yetersiz olabiliyor. Sonra gün ışığına bir çıkıyoruz çok fazla  makyaj yapmışız=) Pille çalışması da bence artı bir avantaj kablo ve priz derdi yok.

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us