geçmişten bugüne stil ikonları







 Audrey Hepburn
Oscarlı Hepburn, giyim tarzıyla hep konuşulan isimlerden. Breakfast At Tiffany's filminde giydiği küçük siyah elbise hiçbir zaman unutulmadı.



 Coco chanel

1900'lerin başında Fransa'da kadın özgürlüğünün öncülüğünü yapan moda tasarımcısı.İnci kolyeleri tarz haline getirendir.Spor kıyafetleri ve pantolonu getirmiştir.


Katherina Hepburn
Kariyeri boyunca 12 kez aday gösterildiği Oscar'ı 4 kez kazanarak bir rekora imza attı.Hepburn bol paça pantolonları modern giyimi ve dalgalı saçlarıyla ünlü. 
                      Prenses Diana
 Kraliyet ailesinin gelini olan Diana;yardım severliği ile ve güzelliği ile basının gündeminden düşmedi.O zamana kadara kraliyet ailesinden bu kadar tarzı olan biri çıkmamıştı.


 Marlyn Monroe

Amerikalı sinema oyuncusu ve şarkıcı ,20.yüzyılın en ünlü sinema yıldızlarından,seks sembollerinden ve pop ikonlarından biriydi.
Madonna  Amerikalı şarkıcı, dansçı, aktris, yazar ve stil ikonu madonna sürekli değiştirdiği tarzı ile hep ön planda.
Kate Moss
Özellikle genç kızlar için bir idol ve ikon olan Kate kendi modasını yaratan yeni nesil trendsetterlardan.



















 Sarah Jessica Parker
Altın Küre ve Emmy ödül sahibi oyuncu Sex and the City adlı dizi ile dünya çapında üne kavuştu.Modaya inanmasada modaya öncülük edenlerden.






















Gwen Stefany


Amerikalı ska -rock şarkıcı  ve yeni moda tasarımcısı Stefany,alternatif tarzı feminen hale dönüştürenlerden. 














  
 






Love Story filminin unutulmaz ismi Ali McGraw ,ince vücudu,bronz teni,düz saçları ve giydiği kıyafetler 70'lerde çoğu kadını büyülemiştir. 






Kolej şıklığının yeni temsilcici. Bebe yakalar ,dize kadar çekilmiş çoraplar.Mulberry,anında tükenen Alexa çantasını onun için tasarladı. 




Camilla Belle
Genç aktristlerden Camilla prenses gibi bir kız,dolayısıyla tarzıda prenses gibi!Prenses gibi olmak isteyenlerin ilham kaynağı olabilir.


Rosie Huntington Whiteley
İzlemeniz gereken modellerin başında geliyor.Son derece seksi ve iddialı giyiniyor,ilgiler hep üstünde.














CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us