Saturday Nite In The Reina Clup.

Yılbaşını erken kutlamaya karar verdik ve boğaz  manzarasına hakim güzel bir mekana Reına'ya gittik.Her yer gibi Reına'da Yeni yıl için süslenmiş püslenmişti.Reına yı seviyorum. Fakat tek kusuru bir saatten sonra içeride yavaş yavaş çaktırmadan (güya) sigara içmeye başlıyorlar=( Bu beni çok rahatsız ediyor.Sigara yasağı çıkmadan önce barlarda kafelerde nasıl dururmuşum bilmiyorum ama şu an buna tahammülüm olmadığı kesin .Neyse gelelim kıyafetime=)Aslında bu elbisemi yılbaşında giymeyi düşünüyordum fakat dayanamadım=)Artık yılbaşına yeni bir elbise almak için bana da bahane  oldu=)Bu mango küpelerimi gecenin bir vakti =) mangoshoponline' dan sipariş vermiştim.Küpemin  yanında çok güzel Mango shoppıng bag göndermişlerdi.=)Teşekkürler  Mango=)













I was wearing:MANGO dress and earing,FOREWER NEW bag,KURT GEIGER shoes,MAC lipstick

CONVERSATION

3 yorum:

  1. heeeey bu elbiseyi ben de denemiş ve 34 bedenin eteginin kıçıma kadar gelmesi, 36 beden içinde ise kaybolmam sebebiyle alamamıştım. bak sana ne kadar da yakışmış ve seksiligine seksilik katmış:)

    ReplyDelete
  2. minikkuşşşş çok teşekkür ederim ben bunun siyahınıda almak istedim 36 sınada ben giremedim bu 36 ama siyahında bir beden karmaşası yaşamışlar haha kapanmadı bile=)kocaman öpücükkk khaleesiye=)

    ReplyDelete
  3. thank you so much for visiting and comment!
    i unfortunatelly don't understand - but i love your blog :)
    regards from vienna

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us