Mini Yeşil Eteğim Ve Mutlu Bir Pazar

 Pazar Günleri en büyük keyfim boğaz kenarında saatler geçirmek. Deniz havası beni çok huzurlu ve mutlu ediyor. Sonra da şımarıp tatlı yemek istiyorum.Taş kafe Emirgan'da  çok güzel boğaz manzarası olan ve fiyatları çok uygun bir mekan. Sufflesine ise yorum yapmıcam. Fotoğraf konuşuyor hatta tütüyor zaten=)Kafenin dergi arşivi her zaman yeni ve çeşit çeşit=)Saatlerce oturup boğaz manzarasına karşı moda dergilerini karıştırabilirsiniz.Şahsen ben her gittiğimde  öle yapıyorum=)Pazar günlerini sevelim Pazartesi sendromuna girip Pazar günümüzü kötü geçirmeyelim=)











Resim yazısı ekle


ı was wearing:STRADIVARIUS skirt,İNCİ shoes,HM belt,
VAKKO bag,İPEKYOL sweater,ACCESORIZE earing
ETRO sunglases,ZARA coat


CONVERSATION

10 yorum:

  1. We love the sunglasses.

    http://celebritystyletips.com

    ReplyDelete
  2. thanks =)celebrity style tips=)
    pls member my blog ı will folow u too=)xo
    khaleesistyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sen çağırırsında ben gelmem mi güzellik? :) Elbise için maıl atmış birisi canım yarına kadar ses çıkmazsa sana yollarım, daraltılır elbette kumaşı çok müsait...Çok hoşsun cnm bloğunu keşfettiğime sevindim bende...Sevgiler..

    ReplyDelete
  4. hahaha gel bana gelll=)tmm haber bekliyrm yılbaşında giyerim=))öpüyorumm yaşasın

    ReplyDelete
  5. Merhaba :)İyi ki gelmişsin bloğuma da senin gibi şeker birini tanıma fırsatım oldu :)Enerjisi çok yüksek birisin ,süper :) <3

    ReplyDelete
  6. pembe dünyaaamm=)çok teşekkür ederim çok mutlu oldum güzel düşüncelerin için kocaman sevgiler khalessiye =)(kraliçeye)=)

    ReplyDelete
  7. tatlışimmm çok tatlı olmuşsunnn yalnız bak yukarda resim yazısı ekle falann yazıyor onları kaldır bak blogda fazlalık oluşturup göz yoruyor.. kemerin ve teğine bayıldım o kemer artık benimdirr! ;) hehe öptümm :)

    ReplyDelete
  8. ay sedacım hemen adresını ver göndereyim sen bana o kadar yardım ettin lafı bile olmaz mail atarsın=)aa bakim dediğin şeye hemen hiç faketmedim ee senin gibi uzman değilim=)

    ReplyDelete
  9. tatlımm seni yirim bennn ;)) dur atıyorum ben şaka yapmıştım ama asla yok diyememm;))

    ReplyDelete
  10. çok hoş kıyafetler..mekan da süper..

    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us