Lokum gibi bir mekan 'LOKMA' Cafe=)

Sizlere gezip gördüğüm mekanları ,modayla harmanlayıp sunmayı çok seviyorum.Bu postum da onlardan biri =)Müdavimi olduğum lokum gibii bir mekan Lokmayı çok seviyorum.Ayy nerden başlasam ,hangi birini anlatsam.Türk kahvesinin enfes sunumunu mu , yoksa haftasonları müthiş boğaz manzarası eşliğinde yapabiliceğiniz envai çeşit kahvaltısını mı anlatsam!Rumeli Hisarında bulunan Lokma'nın geniş bir kahvaltı menüsü var. Kahvaltı menüsünde 75 çeşit lezzet seçeneği bulunuyor. Yumurta çeşitleri, börek çeşitleri, kahvaltılıklar, ne ararsanız var. İstediğinizi listeden seçiyorsunuz. Sucuklu yumurtalı, nutella'lı, bal-kaymaklı, kaşar ve beyaz peynirli, salatalık-domates söğüşlü, jambonlu mükemmel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Ekmekleri de kendilerine özel, hem esmer hem beyaz var, ekmeklerin yanında simit de geliyor. Yemeğinizin sonunda ödediğiniz rakam size fazla gelmiyor, çünkü manzarasıyla, servisiyle, ortamıyla bu fiyat sizi rahatsız etmiyor. Bir detay da servis yapılan tabaklar çeşitli boylarda kare ve dikdörtgen modern tabaklarda sunulan yemekler daha bir güzel görünüyor.
Kaşık Kaşık Lokmalar, Minik Lokmalar, Yeşil Lokmalar, İki Dilim Arası Lokmalar ve Ana Lokmalar olmak üzere 5 ayrı ana menüsü bulunan Lokma’da, Minestrone Çorbası, Dana Carpaccio, Tabulleh Salatası ve Arizona Steak gibi dünya lezzetlerini tadabilirsiniz.  


 O civarda büyük problem olan otopark sorunu da ücretsiz vale ile çözülmüş. Burada hem kaliteli, hem huzurlu hem de sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.
Kahvaltınızı yaptınız, üzerine türk kahvesini içtiniz sıra tatlılarda.Yediğim en güzel suffle burada .Suffle sevmeyenlere harikularde ıslak keki var. Ben şahsen 1 dilimle doyamadım=)Mekan dekorasyonu beni cezbeden bi unsur ve çok önemli lokmada bi bakıyorsunuz bi köşede eski model buz dolabı,bir köşede çam ağacı,bir köşede kitaplık,duvarda asılmış tabak çeşitleri=) . İlgili servisi ve samimiyetle yoğrulmuş sıcacık ortamıyla beni kendine çekiyor .Hatta öle tatlı personeli var ki !Çekim yapardan bi baktım sıraya geçtiler bizide çekin diye=)



wearing
etek:hm
ayakkabı:vepa 62
bluz:hm
kolye yüzük:pilgrim








gözlük:koton














CONVERSATION

7 yorum:

  1. canım sen müthişsin manzara müthişş ne diyimki bayılıorum sanaa :)

    ReplyDelete
  2. çinçinimm ben de sana bayılıyorum bebeimmmm=)

    ReplyDelete
  3. yaaa ben yorum yazamıyorum duygu adım çıkmıyor..ne yapmam lazım..

    ReplyDelete
  4. duygucum aynı bu renkte mangosan aldığım bir elbisem var ip askılı filan, geçen gün terziye verdim eteğini kısalttırdım çorapla giymek için, keşke beline bi makas attırıp etek yaptırsaymışım, üstüne bluzla daha iyi kombinlenirdi :)

    harika olmuşsun gene afiyet olsun :)

    ReplyDelete
  5. duygucum aynı bu renkte mangosan aldığım bir elbisem var ip askılı filan, geçen gün terziye verdim eteğini kısalttırdım çorapla giymek için, keşke beline bi makas attırıp etek yaptırsaymışım, üstüne bluzla daha iyi kombinlenirdi :)

    harika olmuşsun gene afiyet olsun :)

    ReplyDelete
  6. Darkolive;super fikir biraz bu sekilde kullan bir iki post yap sonra etek yaparsin birde onla post yaparsin hehhe 1 tasla 2 kuş :)) operimm

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us