London





Beni instagram'dan takip edenler bilir. Geçen haftalarda iş için Londra'ya gitmiştim.Şehirde hava şansımıza o kadar güzeldi ki.Götürdüğüm kürkü sürekli elimde taşımak zorunda kaldım=)
İşte bu devasa şehre gitmeden almanız gereken notlar; Sokak satıcılarından Noodle yemek, Sketch'in ister beyaz odasında, ister orman içindeymiş edası yaratan odasında, ister pamuk şekeri misali bir odasına gidin ve harika fotoğraflar çektirin.Akşam yemeği artı klup isterseniz tabiki Novikov! Biz gittiğimizde Türk dizi oyuncuları vardı. Hamburgers & Lobsters'da benim gib Combo söyleyip ölesiye yemek yeyin=)
Devasa Topshop'da ne alacağınıza karar veremeden, pert olun ve hiçbirşey almadan çıkın:) 
Ertesi gün tekrar gidin alışverinizi yapın=))

Harrods, gördüğüm en güzel alış-veriş merkezi! Üstelik Tax Free yanısıra fiyatları Beymen'e oranla çok daha uygun.Kendime Doğum Günü hediyesi aldım ondan biliyorum:)
Tabiki Tower Bridge, Big Ben gibi yerleri görmeden dönmeyin! Yoksa asla bir turist sayılmazsınız:)
Son olarak Portobello'nun pembe, mavi, şeker gibi evlerini görmeden, Cumartesi günü pazarına gitmeden dönmeyin. Ben doyamadım. Zaman yetmedi...

Londra sokaklarında tercihim son dönemin en trendi silver parçalardan oldu. Silver etek altına Stella Mc Cartney 'in ikonik yıldızlı ayakkabısını tercih ettim. Ve tabii yine bir silver çanta!
Shoes / Ayakkabı : STELLA MC CARTNEY
Skirt / Etek : ATOLYENO6
Jacket / Ceket : ZARA
Bag / Çanta : BONBRIX

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us