Stylish Couple

Photos by MEMET EROL

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte hepimizin kıyafet tercihlerinin çok daha rahat ve renkli parçalardan yana olduğu bir gerçek.

Kış aylarında ise daha gösterişli ve güçlü parçalar seçiyoruz. Örneğin; bir kaban tüm kombinasyonunuzun havasını çok farklı bir boyuta taşıyabilir. Artı Pahalı mücevher veya aksesuarların ışıltısı ile kolayca desteklenebilir.

Kışın aylarında zirvede tutuğunuz şıklığınızı ve özeni, yaz aylarında katıldığınız davet ve organizasyonlarda da korumak gerekiyor diye düşünüyorum.

Özellikle tatilleriniz sırasında Alaçatı, Bodrum, Antalya veya yurt dışında olduğunuzu düşünelim, eşiniz veya partnerinizle katılacağımız sosyal ortamlarda uyumlu giyinmeye özen göstermeniz, tatilinizden sonra elinize şık ve  renkli fotoğraf kareleri olarak geri dönecektir.

Bu anlamda size örnek olması açısından, canım arkadaşım Ümit Temurçin ile Çurcuma Corinne Otel'de keyifli bir moda çekimi gerçekleştirdik. 

Çekimimizi gerçekleştiren fotoğraf sanatçısı Mehmet Erol'a çok teşekkür ediyoruz. 

Unutmadan Çukurcuma'da bulunan  ve şehrin en iyi butik otellerinden biri olan Corinne Otel'in yönetim ekibine de teşekkür eder, yolunuz düşerse restoran ve sanat galerilerine muhakkak uğramanızı öneririm.
Shoes / ayakkabı : ALEXANDRE BIRMAN
Bag / Çanta : PRADA
Dress / Elbise : ZARA
Belt / Kemer : PRADA
Suniies / Güneş Gözlüğü : LOUIS VUITTON

Ümit Temurçin Tüm Kıyafetler : EMRE ERDEMOĞLU

CONVERSATION

0 yorum:

Post a Comment

Instagram

Follow Us