Hair Care






 Yakın arkadaşlarım bilirler kuaföre gitmekten hiç hoşlanmam, gitmek zorunda olduğum zamanlarda ise çok sıkılırım.
Bu nedenle benim genelde en sevdiğim evde yapılan uygulamalar.Makyajımı kendim yaptığım gibi saçlarımı kendim yapmayı sevenlerdenim.

Saçlarım için ilk defa uzun süreli bir bakım ürünü kullanmaya başladım.Argan yağının saça mücizevi etkisini hepiniz duymuşsunuzdur.
İşte bende o etkiye kapılanlardanım.Onlarca saç bakım ürünü kullanmaktansa soruna yönelik tek tip bir ürün kullanmak hem daha pratik hem daha basit.
Saçlarım çok uzun ve boyasız olduğu için ihtiyacım olan şeyler,parlaklık,nem ve hacim.Nem ve parlaklık için Sim Sensitive  ailesinden Argan Care tercihim oldu!
Sonuç ortada!

Deneyin!

My close friends know,  I don't like to go to the hairdresser. so  I get bored when I have to go. Therefore I like so much home-made applications.I like to do my hair as I do my makeup myself also. For the first time, I started using a long-term care product for my hair. You know miraculous effect of argan oil.ıts better to use monotype care products of a problem rather than using a lot of hair care products. My hair is very long and unpainted so brightness, humidity and volume that I need. I prefered argan care for humudity and brightness from Sim Sensitive family.
Here's the result!
You can try.


1.ürün duş esnasında kullanılan yoğun nemlendirici maske, 2. ürün canlandırıcı balm,3.ürün kuru saça uygulanan -ki bunlar en sevdiğim- şekil veren krem,4. ürün canlandırıcı şampuan, 5. ürün kokusuna bayıldığım parlaklık ve ışık veren sprey.


CONVERSATION

1 yorum:

Instagram

Follow Us