Asymetric


Geçen hafta İstanbul moda akademisine  ayakkabı tasarımı dersi almak için giderken siyah eteğimi, yeni sezon arkası asimetrik kesim Forever New beyaz gömleğim ile giydim.Ve oldukça büyük bir çanta taktım. Bu -oldukça- büyük çantam kimi zaman sahilde kimi zaman alışverişte kimi zaman  kurslarda ve en önemlisi fotoğraf makinamı taşımak için en büyük kurtarıcım oluyor.Yeni Nazra bilekliğimi sevdiniz mi?
Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

Harika bir hafta olsun!

I chose this look, made up of mini  skirt, new collection of Forever New shirt and a huge bag, to go to a designing shoes in fashion design school.
I decided to throw on my new pair of Bershka white shoes and huge Lv bag.This huge Lv bag is good for beach, shopping and carrying to my camera:)  Do you like my Nazra Jewels bracelet? Keep an eye out for me! Look forward to reading what you think.

Have a great weekend!















Skirt / Etek : H&M
Shirt / Gömlek : FOREVER NEW
Bag / Çanta : LOUIS VUITTON
Necklaces / Kolyeler : H&M / Derliebing
Shades / Gözlük : MIU MIU
Shoes / Ayakkabı : STRADIVARIUS
Bracelet / Bileklik : NAZRA JEWELS


CONVERSATION

6 yorum:

  1. çok şık benım de tercıhım büyük çantalardan yana oluyor fotograf makinem ve çocuklar için .gömlek ve ayakkkabılar cok hoşuma gitti tabi diğerleri de ,sevgiler zeymuran cafe...

    ReplyDelete
  2. gene çok şıksın kolye çok hoş :)

    ReplyDelete
  3. ah bebişimmmmmm her geçen gün eriyip muma döndün resmen,ne zaman doğdu okan,sen ne ara eski haline döndün:)her zamanki gibi harikasın canım benim:)

    ReplyDelete
  4. çok sevdim ki o gömleğin sırt detayını ben :)
    kocaman kapler yolluorum:)



    begumyagci.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. maşallah! doğumdan bu kadar kısa süre sonra Duygu yine formdaki fit haline döndü,vallahi bravo canım :) gömlek çok hoşmuş bu arada,güle güle kullan ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Çok istiyordum o kursa gitmeyi :( buraya taşınınca kısmet olmadı birdahakine inşallah :) yerimede git balım biliyorum ki harika işler çıkaracaksın

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us