Swimwears

   


Mayo ve plaj aksesuarlarının da  özenle seçilmesi gerekiyor.
Genelde Türk kadınları olarak yaptığımız en büyük hata vücudumuzu tanımadan giyinmek.Bunu  bikini ve mayo seçiminde de yapıyoruz malesef. Bikini ve mayo seçiminde basit de görünse dikkat etmemiz gereken birkaç nokta var.
Eğer hala mayo seçiminizi yapmadıysanız  Sizlere mayo ve bikini alışverişi yaparken bazı dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsetmek istiyorum.
Mayo alırken, vücut tipine uygun modellerin tercih edilmesi ile vücuttaki kusurlu bölgelerin kamufle edilmesi gerekiyor.
Geniş Kalçalar İçin:
Straplez modeller, gövdede enine bir genişlik sağlar ve kalçaların daha orantılı görünmesine yardımcı olur. İlgiyi kalçalardan göğüs bölgesine çekecek açık renkli ya da göğüs detaylı modeller kullanılabilir. Açıktan koyuya giden degrade renkler, dikey veya yatay çizgili desenler ile V yakalı modeller de zayıf gösterir. Geniş kalçalılar kesinlikle etekli modellerden kaçınmalı.


Büyük göğüsler için:
Büyük göğüsleri dik tutmak için balenli, kalın askılı, hazır kaplı, göğüs kısmının alt tarafına aksesuar yerleştirilmiş modeller kullanılabilir. Sütyenli, ekstra destek veren üstler tercih edilebilir. Büyük göğüsleri olanlar boyundan bağlı üstler giymeli ve straplez üstlerden uzak durmalı. Ayrıca üstünüz büyük altınız küçükse mix & match’ler sizin kurtarıcınız…


Küçük Göğüsler İçin:
Küçük göğüslüyseniz tek kelime edeceğim size, ‘balen’ kullanın. Göğüslerini daha dolgun göstermek isteyenler, süngerli ya da balenli modelleri kullanmalı. Göğüste çarpıcı renkler, boncuk, iri desen, fırfır veya süslemeleri olan derin dekolteli modeller, küçük göğüslüler için idealdir. Küçük göğüslüler çok dikişli veya çok süngerli modellerden uzak durmalı. Üçgen üstlerden uzak durun derim.

Karın ve Göbeği Saklamak İçin:
Göbeğini saklamak isteyenler çapraz veya V şeklinde çizgilerden destek alabilir. Göğüs bölgesi açık renkli, boncuk veya dikiş detaylı derin dekolteler, karın bölgesi sorunlu kadınlar için uygundur. Biraz drapeli veya küçük desenli mayolar tercih edilirse dikkat göbeğinizden başka yerlere dağılır.

Son olarak; Alışverişe giderken en iyi kız arkadaşınızı yanınıza alın. Onun iyiliksever tavsiyeleri işe yarayacaktır. Ama kesinlikle yanınızda kocanız ya da sevgiliniz olmasın =) 









Bikini : CALZEDONIA
Sunglases: PRADA

CONVERSATION

16 yorum:

  1. Amazing photos! Yellow color fits you well :)

    xx

    www.sickbytrend.com

    ReplyDelete
  2. bikini body budur diyorum :) Çok formadasın maşallah nazar değdireceğim diye korkuyorum :)

    ReplyDelete
  3. hahah:)o degil de havuza gözlükle girmişsin cnm unuttun herhalde gözünde :p :)

    ReplyDelete
  4. Sezon indirimlerini değerlendirip mayo ve bikini almayı düşünüyorum bu tavsiyerler işime yarayacak.

    ReplyDelete
  5. sarı güzele yakışırmış:)

    ReplyDelete
  6. sana maşallah diyorum Duygucum:)


    htpp://yagmuryucel.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Fizik taş mübarek taş :) Maşallah vallahi sakın bozma formunu :***

    ReplyDelete
  8. Fizik taş mübarek taş :) Maşallah vallahi sakın bozma formunu :*****

    ReplyDelete
  9. tenine ne de gzel yakışmış bu bikini.

    ReplyDelete
  10. herkse çok ama çok teşekkür ederim cvp ları blogunuzda vermek istyrm=)öperimm

    ReplyDelete
  11. en coook bunu sevdım! saclarını daha cok acmalısın! :)

    ReplyDelete
  12. sarı sana çoooook yakışmış tatlım

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us