White & Yellow





Şu an postumu Adana'dan yazıyorum .50 derecelerde bir hava sıcaklığı beklerken,tam geleceğimiz günde yağmur yağması ve havanın serinlemesi biraz enteresan oldu.İstanbul bile daha sıcak diyebilirim=)
Buraya gelmeden önce evimin bahçesinde sevgili Selim (marshata) tarafından çekilen fotoğraflarımı çok sevdim.Sağolsun çoğu fotoğrafımı o çekiyor ve bu işte gerçekten iyi. Geçen hafta Marshata styling  ve Ozan Güler fotoğraf ve ben model olarak  harika bir editoryel çekim gerçekleştirdik.Çok yakında bu harika çekimi sizlerle paylaşacağım.Beni istagram'dan takip edenler çekimden paylaştığım bir fotoğrafdan az da olsa bir  ipucu almışlardır=)
Peplum ve beyaz aşkımı artık çoğunuz öğrendi.Bu Zara etek'de ikisi bir araya  gelmiş.
 Sarı ve beyaz  tam güneş ,yaz,kumsal,yani yaza dair her güzel şeyi anımsatıyor =) Yeni aldığım ve uzun zamandır aradığım Topshop sarı ayakkabılarımı daha bir çok elbisem ile kombinleyeceğim=)
Her daim mutlu ve son moda kalın.
                                                          

I'm writing this post in Adana. Even though I thought the weather is so hot in Adana, like 50 degrees, I realized that it is rainy and even cooler than Istanbul. I liked these photos taken by dear Selim (marshata) in the garden of my home. He usually takes my photos and he is really good at it. We took editorial photos that marshata did the styling , Ozan Güler was the photographer and I was the model. If you are following my instagram photos you may see my sneak peek from shooting.
Everybody knows that I am a peplum and white lover. And both of them are seen in this Zara skirt.White and yellow reminds me sun, summer, beach ...and everything about summer.
I will combine my new Topshop yellow shoes with a lot of clothes.
Always be happy and fashionable.


























Skirt / Etek, Necklace/ Kolye :ZARA
Sunglases / Güneş Gözlüğü : PRADA
Top / Üst, 
Bag Çanta, : MANGO
Shoes / Ayakkabı : TOPSHOP
Bracelet / Bileklik : HM

CONVERSATION

10 yorum:

  1. hoşluğuna güzelliğine hiç değinmicem onu herkes yazacaktır muhtemelen =) ben bir öneride bulunucam nacizane.. kırmızı ruj pembe ruj sana çok yakışıyor bu su götürmez bir gerçek lakin günlük kombinlerde o rujları sürmesen daha açık renk takılsan çok daha soft ve elegan görüneceksin bence.. sevgiler =)

    ReplyDelete
  2. canım çok çok güzel olmuş sarı ve beyaz, eteğin aynısını bende yeni aldım henüz giyme fırsatım olmadı ama sarı ile kombinlemen şahane olmuş ilham oldu benim için de, sevgiler:)

    ReplyDelete
  3. tam yazlık iç açıcı bir kombin olmuş:)

    pelin-in.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. çok ama çok şık olmuşsun:) etek şahane!

    ReplyDelete
  5. Amazing outfit, I love everything! You have a great style!

    ReplyDelete
  6. O kolyeye bayiliyorum, cok hos gorunuyorsun canim
    X

    Whiteperla

    ReplyDelete
  7. resimleri görünce içim açıldı:) herşeyiyle süper ötesi kıyafet,takı, uyum tabisi güzelliğin hepsinden güzel..

    ReplyDelete
  8. harika! sarı ve beyaz kombinini çok severim ben. çok yakışmış. ayrıca ayakkabılara da bayıldım :)

    ReplyDelete
  9. Sarının rengi hoşuma gittiç Bu bluzden dikmem lazım :))

    ReplyDelete
  10. ayakkabıların eteğin ne diyebilirim ki sen harikasın :)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us