Skinny Leather Pants

                                                     



Fotoğraflara bakıp yazın ortasında deri pantolon giyilir mi! demeyin.Çünkü bu pantolon başka=)Yazlık  incecik ve çok rahat=) Deri tayt, pantolon , etek, ceket kısacası deri olan herşeyi seviyorum.Bana çok klas geliyor.Deri kullanımı ile igili öneriler vermek istiyorum. Deri pantolon başlı başına zaten yeterince ilgi çekici. O yüzden ilgi odağını pantolondan dağıtmadan bir kombin yapmalı. Basic üstler tercih edilmeli, karmaşık desenler ve çok renkliler olmamalı.Ben aslında bugün üst olarak leopar desen kullanarak biraz abartmayı tercih ettim=) Deri pantolonlar kat kat bir görünüme çok uygunlar. Hırkalarınızı bluzlarınızı üst üste giyip kat kat bir görünüm elde edebilirsiniz.Ayakkabılar oldukça önemli. Deri pantolonlarla mutlaka topuklu giymek gerek. Böylelikle bacaklarınız daha ince ve uzun görüneceğinden deri pantolon üzerinizde daha güzel duracaktır.Genel olarak basic bir kombin imajından sapmayıp aksesuarı da abartmamak gerekiyor. Odak noktamız deri pantolonumuz,olduğuna göre fazla aksesuar kullanmaya  gerek yok.
                                 Her daim mutlu ve son moda kalın.

                                                          Hi Everyone ;
By looking at the photos you may say 'How come one can wear leather pants these hot whearther days!'. However; this pants is different =) It is so casual and thin=) I love everything that is leather such as; pants, skirts, jackets and tights. It is so classy as for me. I have some advices about the usage of leather. Before all else, leather pants is eye-catching. While doing the combination, center of the attention should be on the pants. There should be basic shirts and we should also avoid chaotic patterns. Indeed, today I prefer to glorify little bit by using leopard patterns =)
These pants are suitable for creating your own fashion. You can wear your cardigans and shirts in layers with them. Shoes also play a great role. You should wear high heeled shoes, so that your legs can be seen
thinner and longer. You should also avoid exaggerated accesories. There is no need to use lots of accesories since our focus is on the leather pants. 
















Bag /Çanta : LOUIS VUITTON
Pants /Pantolon : HOME STORE
Shoes  / Ayakkabı : MANGO
Bracelets / Bileklikler : H&M , TRESERA
Top / Üst : ZARA
Sunglases / Güneş Gözlüğü : FENDI

CONVERSATION

12 yorum:

  1. tavsiyelerin için teşekkürler canım valla süper trickler vermişsin..

    ReplyDelete
  2. wow nice look :) whish you a nice day!

    ReplyDelete
  3. deri pantolona karşı hep bir önyargım vardır nedense ama sana o kadar yakışmış ki daha güzel duramazdı diye düşünüyorum, yine herzamanki gibi şık ve güzelsin, sevgilerr...

    ReplyDelete
  4. cut outfit doll
    shana-style.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cut outfit doll
    shana-style.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Pantolon değilde ne güzel bronzlaşmışşsın, ben hiç yanamıyorum:(

    ReplyDelete
  7. Blogunuz çok güzel.Tebrik ederim.Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    Moda blogum

    http://satinfan.blogspot.com

    Fotograf blogum

    http://photobudur.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Alma'na uyumlu aykkabi bulman ne hos olmus bu kombinde. Az once Marshata bloguna bakarken senin le yaptiklari cekimleri gordum,. Cok guzel yalniz, turkce aciklamada senin adini ve blod adrsini yalnis yazmislar! Duygu Senturk olaral ve Duygusenturk.com olarak. Haberin olsun.

    xxxx

    http://thetrendreportuk.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  9. süper cok begendim

    http://goldenlady-glady.blogspot.de/

    ReplyDelete
  10. Duygucum, seni destekliyorum ve kazanmanı gönülden istiyorum.
    Boool ŞANSLAR !!!

    Blogunu da çok beğendim. Senin izleyicin oldum.
    Seni de ziyarete beklerim, sevgiler, Pırıl.

    www.lezzetlisanatlar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. bukadar güzel ayaklarım olsun 50 çift ayakkabı bugün borcum olsum bayıldım bayıldım resimlere

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us