HAKAAN




Dünya modasında 'Hakaan' adıyla  tanınan Hakan Yıldırım tasarımlarına bayılıyorum.Geçen gün  Beymen Blender'da gerçekleşen  Ahu Yağtu, Au-Vintage partisinde kendisiyle tanışma ve derin beğenilerimi sunma şansım oldu=)Kendinden emin, cesur bir kadının ruhunu ve siluetini yansıtan Hakan Yıldırım for Koton Night&Day Koleksiyonu’nda gündüzden geceye üzerinizden asla çıkarmak istemeyeceğiniz elbiselerin yanı sıra, özel gece ve davetler için hazırlanan “Limited Edition” uzun elbiseler asil bir şıklığın altını çiziyor. Minimal ve feminen görüntülerin ön planda olduğu elbiseler, yeniden yorumlanan farklı kesim ve kupları ile mükemmel görünümü sağlıyor.
Elbiselerin renk paletinde ise nude tonlarının yanı sıra opak renkler, fosforlu pembe, fuşya ve maviler yer alıyor. Her sezon varlığını koruyan siyah ve beyazın yanı sıra, bej ve siyah renk kombinli elbiseler şık görünümleriyle dikkat çekiyor.

Ben de haftasonu Adana'da gerçekleşen düğün için bu koleksiyondan uzun bir elbise tercih ettim.Saçlarımı at kuyruğu yaptırdığım için gösterişli küpeler kullandım.Ve çanta olarak Adana'dan bir butikten aldığım, yaz aylarına uygun deniz kabuğu şekilli çantamı taktım.
Malum düğün sezonu açıldı.Ne giyeceğim diye düşünenler için Hakan Yıldırım for Koton koleksiyonuna göz atmalarını tavsiye ederim.






Dress / Elbise : HAKAN YILDIRIM FOR KOTON
Bag / Çanta : FROM LOCAL STORE
Earring / Küpe : MANGO
Shoes /Ayakkabı : CANZONE


CONVERSATION

15 yorum:

  1. Elbise ve ten renginin uyumuu.Çok yakışmışş :))

    ReplyDelete
  2. Elbisen harika! :) Rengi cok hos. Her zamanki gibi cok güzelsin :)

    Almanyadan sevgiler
    <3

    ReplyDelete
  3. elbisen süper <3

    ReplyDelete
  4. you look soo pretty, girl!
    and your dress is still amazing!! Love your outfit ♥

    ReplyDelete
  5. çok hoş görünüyorsun Duygucum.Elbisenin rengi tenine çok yakışmış.istiridye çantayı çok beğendim:)

    ReplyDelete
  6. çok ama çok şıksın cnm herşeyin ayrı bi güzeel

    ReplyDelete
  7. bu elbiseye ben de bakmıştım fakat bembeyaz olduğum için vazgeçmişitm,senin tenine pek yakışmış,maşallah diyorum,ayrıca çantana bayıldım!

    ReplyDelete
  8. valla bayıldım harika olmuşsun duygu ya :) bir tek ayakkabılar uymamış pek, ama onlar da görünmediği için hiç ama hiç sorun yok :) gerçekten de su gibisin

    ReplyDelete
  9. Elbisenin rengi bir harikaa :) Çok yakışmış Duygu'cum :)

    ReplyDelete
  10. sanırım Adanamızı sallayıp gitmişsin :) fiziğinde güzel maşallah sana :)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us