Fringe






Paris moda haftası, 2011‘de püsküllerin dönüşünü resmen ilan ettiğini   birçok markanın defilesinde şahit olduk.
Chanel’de  Karl Lagerfeld, tüylü elbiseler üzerine takılan saç tokalarını ve küpeleri iki renkli püsküllerle süslemişti.Louis Vuitton’da tasarımcı Marc Jacobs upuzun püsküllü küpeler kullanmıştı.
Balenciaga’da Nicolas Ghesquière sandaletleri bilekten uzanan post benzeri püsküllerle süslemişti. Havalı bir yontmataş devri kadını olmak isteyenler için, yani benim için=)Sacai’de tasarımcı Chitose Abe, Louboutin topuklu ayakkabıların üstüne kuştüyü püsküller takmıştı.Paris'de başlayan püskül aşkı tüm dünya markalarını sardı sarmaladı.
Bunlardan biride Zara.
Neredeyse bir ay oldu bu eteği alalı .Henüz giyme fırsatım oldu=)
 Peplum'dan sonra en sevdiğim detaylar püsküller!
Zara bu sezon  tişörtlerde,şortlarda,elbiselerde ,eteklerde püskül detaylara çok fazla yer vermiş.İyi de etmiş=) Püsküllü tişörtler gördüğüm zaman küçülüğüm aklıma geliyor. O zamanlar Mickey Mouse püsküllü tişörtüm vardı=) Püsküller  en basit etek ,tişört ve elbiselere bile bir hareket katıyor.Basic bir tişört ve düz sandelet ile kombinleyip çok rahat gündüz kullanabilirsiniz.Ayakkabılarda ise bi ara fazlaca modaydı püsküller, o zamanlar almamıştım ama şimdi bir tane edindim ve tesadüfen iki püskül detaylı bebekler bir araya geldi=)

                                Her daim mutlu, ve son moda kalın!



































Skirt / Etek : Zara
Shoes / Ayakkabı : Charlies and Keith
Sunglases /Güneş Gözlüğü : Etro
Yaka / Collar : Pridefashion

CONVERSATION

11 yorum:

  1. Duygucum eteğine bayıldım. Hakikaten püsküller dokundukları herşeye hareket katıyorlar. Harika gözüküyorsun:) Yakan çok yakışmış güzel günlerde kullan tatlım:)))

    ReplyDelete
  2. seni sıkı takip etmemin nedeni ne biliyomusun bu işi ciddiye almam blog açıp aylarca açmayan bi blogger değil senin gibi her gün yeni yeni postlar yapıp indirimleri trendleri her dk bana iletebilmen öpüyorum tatlım seniii :)

    ReplyDelete
  3. Duygucum püskül eteğine be yaka detayına hayran kaldım. :)

    madambfashion.blogspot.com
    bloguma beklerim

    ReplyDelete
  4. this pictures makes me smile too :)

    ReplyDelete
  5. Çok sevimli bir kombin, eteke öyle şirin ki!! Çok yakışmış, püskülleri ben de seviyorum ama denemeye cesaret edemedim hala

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. eteğin ne şeker öyle:) rengi de modeli de süper:)

    ReplyDelete
  7. duygucum insanın içini açıyorsun :)

    ReplyDelete
  8. Püskül her zaman beni benden almıştır :))) Ve bu sezon Zaradaki modeli ben de çok beğenmiştim.

    Ayakkabı da hoş olmuş; ama özellikle Ankara gibi bir şehirdeysen bir outfit'e tek bir püsküllü parça yetiyor da artıyor şehir hayatında :)

    Süper seçimler. Çok öptüm.

    www.cosmossstyle.com

    ReplyDelete
  9. Eteğine ba-yıl-dım :)
    Kesinlikle püsküllü şeyler ilgimi çekiyor şu sıralar. Ama en çok ilgimi çeken yaka oldu! çok tatlı duruyor gerçekten rengi de ayrı bir güzel :)
    Çok beğendim :)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us