Saç Ürünlerim.

Merhaba Sevgili Okuyucularım=)
Geçen gün Zeys (zeysfashionroom) blogger arkidişim hangi 
saç ürünlerini kullanıyorsun, yazarmısın diye rica etti. Kırarmıyım ben seni hiç =)Ben de kullandığım ürünleri sizlerle paylaşıyorum. Ve tavsiye ediyorum
sevgiler. 
Dört  sene öncesine kadar  Elseve'den vazgeçemem sanıyordum .Derken (eşim P&G de çalıştığından) Pantene'e geçtim ve çok memnundum. Geçenlerde, eşim Wella şampuanları denemem için getirdi.
Ve şuan Wella'dan asla vazgeçemem diyorum=)
 
Bu ürüne daha önceki bir postumda paylaşmıştım. Görmeyen arkadaşlarım için tekrar yazıyorum. Bitkilerin şifasına çok inanırım=) Aktarlara bayılırım=)  Bu da aktarda keşfettiğim, dünyanın en iyi, en pahalı saç ürünlerinden bile güzel bir ürün. İster şampuanınıza 2 kapak dökün (ben böyle yapıyorum),isterseniz banyodan sonra küçük bir pamukla saç diplerine sürebilirsiniz(durulamaya gerek yok). Saçlarımın çok çabuk uzamasının ve dökülmemesinin sorumlusu kendisidir=)
Şiddetle tavsiye ederim=)

Bence saç bakımında tarağın da çok önemi büyük. Bir kere kılları yumuşak olmalı. Ben her zaman saçımı banyoda iken saç kremini sürdükten sonra tarar, durularım. Böylece saçın kırılmasını  önlemiş oluyoruz. 
Pantene'in iki fazlı bakım spreyi de saçımı gün içerisinde taramak istediğimde kullandığım, saçımın kolay açılmasını sağlayan ve kokusu çok güzel olan bir ürün =)
Saçları nemlendirmeden taramak; saçınıza yapacağınız en kötü şeydir.

CONVERSATION

20 yorum:

  1. ben de saclarını merak edenlerdendım
    wella bana hiç yaramamıstı
    sana yaramasına sevındım
    guzel kadın
    öperim

    ReplyDelete
  2. benim hemen bir aktar bulmam gerekiyor :D
    saclarimin cabuk uzamasini cok cok istiyorum :)
    paylastigin icin tesekkurler canim:)
    optum

    ReplyDelete
  3. Pantene, benim de yıllardır favorimdir Duygu'cum, özellikle kremlerine bayılırım. Ancak bu son gelen Elidor Keratinology serisinden de çok memnun kaldım, aklında olsun.
    Çok teşekkür ederim bu arada ben yokken güzel yorumlarını paylaştığın için. Bundan sonra daha çalışkan olucam ben de söz.
    öpüyorum seni
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aa ayni sampuani kullaniyormusuz. bende çok seviyorum wellayi gerçi L'Oréal Kerastase'in saç serileride mükemmel ama on lar Wella'ya göre baya bir pahali. su terebentini hiç denemedim ama mutlaka denicem. sevgiler canim, Merve.

    ReplyDelete
  5. teşekkürler şekerim çam terebentini ve en sondaki spreyi alıcam :) gerçekten doğal bir parlaklığı olan güzel saçlara sahipsin.. öptüm..

    ReplyDelete
  6. nice hair products

    ReplyDelete
  7. Yihuuu:))) cnm benim ne iyi yapmissin.. Gerci ben bunlari kulkansam da sacim seninki gibi olmaz ama olsunnn:) en sonuncu urunu alip denicim hemen:) tesekkurler cnmmmm:)

    ReplyDelete
  8. canım cok guzel ve bılgılendırıcı bır psot olmuş. kararsız ve meraklılar ıcın süper. ben senin daha oncekı postlunda çam terebentinden bahsettiğini görüp denedim. evde vardı ama agır kokusundan dolayı cesaret edememiştim. ben şampuanımla ayrı bı kapta sac dıplerıme uyguladım sonra tekrar yıkadım. sac dıplrımın yaglanmasını onluyo. gun asırı banyo yapan bırı olarak yaglanmaya sınır olurdum.benım saclarım uzun daha uzasın dıye kullanmıyorum tabı ama dokulmeyı onledıgı de gercek=)

    ReplyDelete
  9. Insanin cildi ve saci´da zamanla degisiyor, onun icin yeni ürünler begenmemiz cok normal, Wella sampuanlarini hic denemedim henüz, su an en güzel bulduklarim Dove mavi-beyaz seriden olanlar : )

    ReplyDelete
  10. canım bu saç için çam terebentin yağını vimjoda aradım bulamadım ben de kullanıcam sanırım...sevgiler

    ReplyDelete
  11. bu wella kutuları hiç tanıdık gelmedi kuaförlerdemi satılıyor cnm merak ettim bende saçlarıma bir sürü ürün kullanıyorum merak ettim

    ReplyDelete
  12. Saçların gerçekten çok canlı görünüyor..İlk gözüme çarpan detay hep saçların :)) Maşallah*

    Wellayı bende bi denemek istiyorum :)bide dediğin gibi çam terebentin mucizevi bişey hakkaten :)

    ReplyDelete
  13. great post!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    ReplyDelete
  14. Kova kadiniyim ben: yaa uzuldum cnm pantene dene istersen.cok tesekkur ederim gizellik operim:)
    @kucuk seyler: hemen al o zmn kuzum :) in s ise yarar,ne demek rica ederim operim
    @denizcim: canim esim p&g de calisiyor.elidor unileverin hehe kullanamam yani:)) rakip o:)) ne demk cnm bekliyrz caliskan postlarini:) operim
    @turguazria: cnm bende bi ara bakim urunlerini kullandim kerastesin hem gereksiz pahali hemde ne bilim yani ole super bisiy goremedim:)) operimm
    @sed: al bebeim:)) operim
    @cokttoncandyink: thank u so much baby xo
    @zeys: askolsun neden olmasin cnm,dene , cam terbentini de al bence:) operimm ins ise yarar:)
    @verabox: kujum kokusu ucucu ama yani ozellikle sampuanda kullandigin zaman hic koku gelmiyor,her seferinde kullanmadan sampuani calkalamalisin ki karissin.ben hep oyle kullaniyorum,operim:))
    @viva: himm ben de hic done denemdim:) bunu tavsiye ederimm:) operim cnm
    @chfashiontrend: ya bitkisel urunler satan internet sitelerine bak cnm,bulursun kesin :) operim
    @alina. : thank u so much baby:) xo
    @sonsuz dekorasyon: yok cnm marketlerde var ve fiyatlari gayet uygun.yeni oldugu icin gormemissindir.operim
    @ruken: aa sende mi kullaniyrsn super,:) wellayi dene cnm ,cok guzel oluyr ben hep yikamak istyrmm:))
    @erin: thank u so much baby:) xo

    ReplyDelete
  15. ben de yıllardır şampuan arayışındayım çok değiştiririm en son ben de wellanın bu serisini aldım iyi bence de.. ben de çam terebentin kullanıyorum bitkisel şampuana kattım, saçları çok uzatıyor gerçekten.. ama yine de senin kadara parlak saçlarım yok biraz da saçın yapısıyla alakalı canım senin saçlarının maşallahı var ;)

    ReplyDelete
  16. Tubitos: :))) tesekkurler kuzum:)) ben pek kuafor sevmiyrm duzlestiricm var oda cok kiriyr saci ister istemez ,onuda cok azalttim:) ondan oalbilir birde senede bir kina yapiyrm,cok az bi kinayi sulandirip suryrm oda parlatyr:)

    ReplyDelete
  17. Guzel bir post <3 tesekkurler uyeligin ichin...Bende Uyenim :)


    http://fashionworldxavi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. bende wella kırmızısını kulladım. Fakat bana hiç iyi gelmedi. Saçlarımda kepek oldu . Sonra Cmoş Syos çok iyi dedi oda iyi dedi onuda denedim olmadı :D Hala ne kullanıcam bilemedim :/

    ReplyDelete
  19. Thanks for sharing!

    http://styleservings.blogspot.com/

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us