Rain..

Yağmur yağarken evde olmak yağmurun sesini dinlemek,yağışını izlemek pahabiçilmez.Seyrederken çay,sahlep,kahve,sıcacık  bir çorba içmek, içini ısıtmak, ne güzel diye düşündüm ki!!En cazip olanı çorba geldi=) Çorba yapmaya üşendiğim için eşim Muratla  yağmur çamur demeden çorbacıya gittik=)Giderken de sizin için yağmur altında fotolarımı çektirdim. Gece postu olsun istedim.Herkeze postumu okuduktan sonra mışıl mışıl rüyalar.=)









ı was wearing:shoes:İNCİ,dress:MANGO,fur and hat:BERSHKA,bag:BEYMEN,hut:ZARA

CONVERSATION

9 yorum:

  1. kuzuuuummm kombin enfes olmuşşş!!! ben bu tonlara bayılıyoruuummm!!! bu arada şu tasarım işimiz yarım kaldı devam ettirelim dersen mail at öperim çok.. ;)

    ReplyDelete
  2. Sedacım teşekkür ederim cnm çok tatlısın sanada bu tonlar çok yakışır eminim .ya çok güzel blog ismi buldum ama bu seferde komple blog listeni eklemek zorundasın falan ay vazgeçtim ya bence güzel benimki=))

    ReplyDelete
  3. Arden thank u baby xx=)ı will joın your blog fo u want to be joın mine=)?and ı will be follow u byee

    ReplyDelete
  4. durmadın dimi yine akşam attın kendini sokaklara..sokak stilin ayrı bi hoş...ev halin ayrı bir hoş..şapkana ve postacı cantana bayıldım bebebim...seni çok öpüyorum

    ReplyDelete
  5. hahah yavrum duramadım valla=)bende sana bayılıyorum bebeimmm mucksss

    ReplyDelete
  6. yok tatlım ben yapabilirim zor bişey değil ;)

    ReplyDelete
  7. sapka cok yakismis sanaaaa !!
    cantan da cok güzel !!
    benim de seninkine benzeyen bi sapkam var ama ben h&m den almistim ;)

    ReplyDelete
  8. tamam cnm birazdaha düşüneyim o zaman haftasonu pek uğraşamıyrum blogla ama pzartesi bens eni ararım =)yardımcı olursan süper olur=)

    ReplyDelete
  9. want more fashıon çok teşekkürler.takipteyim seni=)be şapka delisiyim benime var siyah h&m den seninkide mi siyah yoksa=)?belki aynısıdır=)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us