İma Stil Danışmanlığı Workshop Part 2;boylar ve giyimleri=)

Şimdiii gelelim boya göre giyim kısmına:
Kısa (<1.63):arkadaşlar kısa boylular her zaman en kısa,dar ve küçük tarzları seçmeliler,küçk takılar,küçük çantalar,dar kemerler dar pantolnlar,kısa ceketler,kısa saç,kullanmalılar.
Orta(1.63-1.68):orta boylu bi kadınsanız herzaman klasik ve orta beden tarzları seçmelisiniz.medium ceketler,medium pantolonlar,medium kemerler,orta boy saç,medium çantalar,kullanmalısınız.


kısa boylu olan Eva Longaria her zaman mini giyiyor=)

1.68 Boyunda olan Beyonce

1.85 Boyunda olan gisele hm çekimleri için uzun
bol bir elbise tercih etmişti.
Uzun(>1.68):gelelim uzun boylu kadınlara ,en uzun e geniş tarzları seçmemliler.uzun ceketler,geniş pantolonlar,geniş kemerler,büyük şekiller,uzun saç,uzun etekler,geniş çantalar;büyük takılar kullanmalılar.


VEE size bizim ünlülerin boylarından tüyolar:)Her yaptığı olay olan Avşar kızı 1.62 boyunda. Hadise’nin boyu 1.69 cm,
Pelin Karahan 1.60 boyunda.Nil sadece 1.55 boyunda. Tuğba Büyüküstün 1.73 .Çağla Şıkel’in boyu 1.82=)Özgü Namal’ın boyu 1.70 cm. 


elbise:h&m
ayakkabı:kurt gieger
çorap:penti
 Nil sadece 1.55 boyunda. Tuğba Büyüküstün 1.73 .Çağla Şıkel’in boyu 1.82=)Özgü Namal’ın boyu 1.70 cm.  gelelim bana ben 1.72 boyundayım =)

CONVERSATION

2 yorum:

  1. elbisen çook güzel,modeli,kumaşı,rengi,bayıldım!!nar çiçeği-siyah ne güzel olmuş öyle!!
    ya bi de bişey diyeceğim,ben Özgü Namal'ı Adana'da gördüm,hatta Cazara'da yan yana dans ettik ama boyu benden kısaydı,ben 168 cm iken o nasıl 170 oluyor ki??acaba ben de 170 falan mıyım :)sen de Adana'lıymışsın,hem de balık burcusun,ne güzel :) çok mutlu oldum :)

    www.fido-land.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. merhaba çok teşekkür ederim,evt adanalıyım ,eşimde adnalı ailelerimz orda=)siz neresinden ?evt balık burcuyum =)çok benzetmezler ama=)

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us