Hello Fall




Bazen çok sevdiğiniz fakat kullanmayı unuttuğunuz, hatırlayınca da  yeni almışcasına sizi mutlu eden kıyafetler vardır ya işte bu sarı tişört benim için öyle.
Geçen hafta sonbaharın etkisini iyice göstermeye başlamasıyla birlikte -hatırladığım- sarı tişörtümü deri ceketim ve bootielerim ile kombinledim.
Deri ceketler kadar bahara uygun başka bir şey var mıdır?
Hiç sanmıyorum.

Daha fazla sonbahar kombini için takipte kalın.


I remember this yellow top was my favorite one like 2 years ago.
Last week I decided to wear it again  with Zara bootie and leather jacket.The cold weather coming and the time to wear darker and warmer clothes.Is there anything more fallish than leather jacket ?
I really don't think so.

Stay tuned for more fall outfits.











Skirt / Etek : H&M
Shoes / Ayakkabı & Jacket / Ceket : ZARA
Top / Üst : MANGO
Bracelets / Bileklikler : NAZRA JEWELS
Sunnies / Güneş Gözlüğü : RAYBAN
Bag / Çanta : CC SKYE




CONVERSATION

11 yorum:

  1. Me encanta el look estas guapisima un besazo

    ReplyDelete
  2. harika görünüyorsunuz:)deri ceket ve botları çok sevdim.geçtiğimiz pazar blogger bazaar4'te standınıza uğramıştım kısaca sohbet etmiştik.okan bebiş maşallah çok tatlıydı.sizinle tanıştığıma sevindim.sevgiler:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sarı,kırmızı,fuşya gibi canlı renkler keisnlikle senin renklerin :) Bu kadar kısa zamanda nasıl böyle kilo verdiğinide yazmanı rica ediyorum.

    Sevgiler

    ReplyDelete
  4. duygu hanımmm cok ama cok yakısmı gözlükler hele uyum ahenkkk mükemmel buyılın modası gözlükleri en cok sıze yakıştırdım 2.gözlük lüks olduğu ıcın ben alamıyorum maalesef:(:(:)) hoscakalın

    ReplyDelete
  5. you look amazing

    xo
    stylebysanaz.blogspot.de

    ReplyDelete
  6. Deri ceket her bayanın dolabında bulunması gereken bir parça bence..En sıradan kıyafete kattığı asi ve seksi hava hiç bir şeyde yok : ) Ve kombinine gelince ... Rockchick tadındaki görüntünü çok çok sevdim ve güzele ne yakışmaz diyorum ^_^

    ReplyDelete
  7. Öncelikle renk seçimlerin için seni kutluyorum gerçekten çok uyumlu olmuşlar birbirlerine sarı tişört ve bu sezonun trendi olan deri montun uyumu harika çok şık duruyorsun tebrikler.
    Sevgiler Selen
    netmoda.com

    ReplyDelete

Instagram

Follow Us